طرز تهیه پتل پلو

،مواد لازم:گندم پته وهیرت کرته۲لیوان

،برنج خیس کرته۱لیوان
،نیشک درخیسنه۱لیوان،
پیاز۲ ،
روغن گل ۳قاشق غذاخوری 🍶

راپتنژ ،،
،اول پیازاباروغن سرخ کرمین ،وبعدژکمی اوبیریژمین تا باکمی نمک ،بجوشو ،اونوقت گندم همون پتلیه بیریژمین مین اوجوشه چندتا قلژ که بیخوست برنج جی بیریژمین،
اونجی که چندتا قلژ بیخوست عدس جی اضافدکرمین، اوژ،که ورچینکا دمژنمین ،
البته باید کل اوژ وقتی پتلیه بیریژمین ازیگ بند انگسی بیشتر نبو وقت دم کرتنژ یا، دوسه تا قاشق روغن گل بیریژمین ریژ ،یا مغز گرتکون اسیاب کرت بیریژمینریژ تاروغنژ بخورتژبشو، ،،،،بعداز دم کشیدنژ ادکشمین مین دیس گل سرخ ودیرتادیرژ با پیازداغ وکشمش تزیین کرمین، شاید به کاملی پت پلوای، مانیای قدیمی نبو ولی بازجی بقول معروف کاچی ویزه هیچی نوش جان
گردآورنده : خانم اورعی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *